• Checkout has been disabled

Pesëdhjetë Hije më të Errëta, #2 by EL James (Albanian Version)

Autographed by the Author!

***This book is NOT in English***

E tmerruar nga sekretet e errëta, që torturojnë biznesmenin e ri Kristian Grei, Ana Stilli e ka shkëputur marrëdhënien mes tyre për të filluar një karrierë pune me një shtëpi botuese amerikane.

Po dëshira për Grein dominon akoma çdo mendim të sajin dhe kur ai i propozon një marrëveshje të re, ajo nuk reziston dot. Shumë shpejt ajo mëson më shumë mbi të shkuarën e trazuar të djalit të shkatërruar, kërkues, të motivuar... të Pesëdhjetë Hijeve të saj.

Po ndërsa Grei kacafytet me demonët e brendshëm, Ana duhet të marrë vendimin më të rëndësishëm të jetës së vet.  Një vendim që mund ta marrë vetëm ajo...

Book covers may vary. If you are looking for a specific cover, please email us at [email protected]

507 Pages

0 stars based on 0 reviews